Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Το Επιχειρηματικό Πλάνο



Για να διευρύνει την αγορά και την αύξηση των πωλήσεών της η EmGoldex έχει αναπτύξει και υιοθετήσει ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμά της .

Το μοντέλο αυτό βασίζεται σε ένα μαθηματικό αλγόριθμο. Ένα ειδικά σχεδιασμένο υπολογιστικό πρόγραμμα, δίνει τη δυνατότητα διεξαγωγής και ολοκλήρωσης των απαιτούμενων κύκλων αγοράς και πώλησης ράβδων χρυσού, που γίνεται με τη συμμετοχή αγοραστών, με αποτέλεσμα την επέκταση των πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τώρα ο καθένας που θέλει να επενδύσει σε χρυσό ή να δημιουργήσει ένα επαναλαμβανόμενο παθητικό εισόδημα, έχει την ευκαιρία να κάνει μία παραγγελία για αγορά και πώληση χρυσού και να συμμετάσχει έτσι στο bonus πρόγραμμα της EmGoldex. Επιπλέον, ο κάθε αγοραστής θα πρέπει να ολοκληρώσει μια εύκολη, ελάχιστη προϋπόθεση του προγράμματος, η οποία είναι εφικτή στον καθένα: Να συστήσει ΜΟΝΟ 2 νέους αγοραστές.

Το σύστημα πωλήσεων, που αναπτύχθηκε από τους ειδικούς της EmGoldex περιλαμβάνει τα καλύτερα στοιχεία του σύγχρονου "μάρκετινγκ συστάσεων".

Όλες οι παραγγελίες των νέων αγοραστών τοποθετούνται σε ένα πίνακα παραγγελιών. Η διαδικασία παραγγελιών συνεχίζεται μέχρι ο κάθε αγοραστής να φτάσει στο επίπεδο όπου λαμβάνει την αμοιβή του, οπότε και ολοκληρώνεται ο κύκλος συμμετοχής.


Είναι σημαντικό να τονίσουμε τα παρακάτω στοιχεία που κάνουν το bonus πρόγραμμα της EmGoldex μοναδικό:

1. Οι κάτοχοι των παραγγελιών εργάζονται από κοινού για τη συμπλήρωση των παραγγελιών σε έναν κοινό πίνακα. Η ομαδική εργασία εδώ παίρνει πραγματικά σάρκα και οστά.

2. Η παραγγελία του κάθε αγοραστή θα πρέπει να ολοκληρώσει τους δύο κύκλους του κύριου πίνακα.

3. Ο κάθε αγοραστής, μετά την αμοιβή του, μπορεί να συμμετάσχει σε νέο πίνακα παραγγελιών, χωρίς την εκ νέου κατάθεση χρηματικού ποσού. Η διαδικασία των αμοιβών συνεχίζεται αυτόματα.

4. Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν δυνατότητα συμμετοχής σε απεριόριστο αριθμό κύκλων συμμετοχής.

5. Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν δυνατότητα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Ηγεσίας από το οποίο προκύπτουν επιπρόσθετες αμοιβές.

10 Συγκριτικά Πλεονεκτήματα

1. Ο συνεργάτης - επενδυτής της EmGoldex δεν πουλάει τίποτα! Συστήνει μόνο 2 συνεργάτες - πελάτες και έχει 6.500€ επαναλαμβανόμενο εισόδημα.

2. Δεν υπάρχουν μηνιαίες επαναπαραγγελίες ή άλλου τύπου συνδρομές. Αυτό σημαίνει ότι οι συνεργάτες δεν γεμίζουν με προϊόντα τα οποία τελικά ή θα πρέπει να πουλήσουν ή το χειρότερο να τα χαρίσουν!

3. Το δίκτυο συνεργατών είναι μόλις 14 ατόμων. Σε άλλες εταιρείες δικτυακού μάρκετινγκ είναι απεριόριστου βάθους ή πλάτους που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένει κανείς να δημιουργηθεί και στη συνέχεια να χειριστεί έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων για να πληρωθεί αξιοπρεπώς.

4. Οι αμοιβές είναι συγκεκριμένες και επαναλαμβανόμενες περίπου κάθε μήνα από τον πρώτο μήνα. Σε άλλες εταιρείες, αντίστοιχου επιπέδου αμοιβές (α) παίρνουν χρόνια για να επιτευχθούν και (β) εξαρτώνται απόλυτα από την διακύμανση του τζίρου του δικτύου μιας και υπολογίζονται με ποσοστά επί αυτού.

5. Δεν υπάρχει ρίσκο! Σε περίπτωση που κάποιος δεν συστήσει 2 νέους αγοραστές, απλά παίρνει τα λεφτά του πίσω! (Το κόστος συμμετοχής είναι 540€ - 500€ για αγορά χρυσού και 40€ για το κόστος της προσωπικής ιστοσελίδας για διεθνή προβολή στο Διαδίκτυο. Για όσους ωστόσο δεν έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν το ποσό αυτό, υπάρχει και η επιλογή συμμετοχής με 150 ευρώ).

6. Η επιτυχία των συνεργατών είναι εξασφαλισμένη και μόνιμη από τον πρώτο κιόλας μήνα!

7. Στην επιτυχία αυτή καθοριστικό ρόλο παίζουν όχι μόνο οι συνεργάτες του δικτύου που θα δημιουργηθεί, αλλά και το σύνολο των συνεργατών της γραμμής αναδοχής. Η επιτυχία εξασφαλίζεται με συλλογικότητα και αλληλεγγύη. 

8. Δεν υπάρχει μηδενισμός η μεταφορά απλήρωτου τζίρου, σύστημα άδικο που λειτουργεί τελικά υπέρ της εταιρείας.

9. Το σύστημα είναι δυαδικό (Binary) 14 ατόμων. Στην πρώτη γραμμή συστήνουμε μόνο δύο συνεργάτες προσωπικά και εξασφαλίζουμε σταθερό επαναλαμβανόμενο εισόδημα !

10. Στην Ελλάδα ξεκίνησε μόλις τον Ιούνιο του 2012 - "πεδίον κέρδους λαμπρόν"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου