Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ, ΗΤΑΝ Η EMGOLDEX ΚΑΙ ΟΙ ”ΠΥΡΑΜΙΔΟΥΛΕΣ”…






Αγαπητοί μου συνεργάτες

Επειδή τελευταία εμφανίζονται μπροστά μας διάφοροι γραφικοί παντογνώστες και ξύπνιοι, που έχουν την ψευδαίσθηση της ‘’άποψης’’, επιτρέψετε μου να αναπτύξω κάποια πράγματα για να βοηθήσω την σκέψη σας.

(*)Πρώτα απ όλα θα ξεκαθαρίσουμε τον ορό ‘’παράνομη οικονομική πυραμίδα’’.

Αναφορικά, είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε, ότι το σχήμα management μιας οποιασδήποτε συμβατικής επιχείρησης, είναι πυραμίδα. Η εκκλησία είναι πυραμίδα, η κυβέρνηση είναι πυραμίδα , η αστυνομία είναι πυραμίδα κοκ. Πολύ λογικό γιατί από κάπου πρέπει να ξεκινά και να υπάρχει η ιεραρχία στην ανάπτυξης της δομής.

Στην πυραμίδα μιας συμβατικής επιχείρησης ΔΕΝ έχουν όλοι τα ιδία δικαιώματα και οι τελευταίοι δουλεύουν με τα λιγότερα χρήματα ενώ τα ανωτέρα επίπεδα και η κορυφή κερδίζει τα περισσότερα.

Πολλές φορές δυστυχώς στα ανωτέρα επίπεδα βρίσκονται άνθρωποι που δεν το αξίζουν (είτε γιατί προωθήθηκαν λόγο γνωριμιών, είτε γιατί μπήκαν από το ‘’παράθυρο’’…) οι οποίοι καρπώνονται το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας εις βάρος αυτών που πραγματικά παράγουν και το αξίζουν.

Αντιλαμβάνεστε επίσης, ότι ο υπάλληλος στη βάση της πυραμίδας, δεν έχει ποτέ τη δυνατότητα να φτάσει την κορυφή, εκτός και αν κάνει δική του επιχείρηση.

Αυτό συμβαίνει στον κόσμο που ζούμε και συμμετέχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ καθημερινά.

(*)Στην πυραμίδα του mlm( πολύ-επίπεδο-μάρκετινγκ) έχουν ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Εξαιρετικά ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι επίσης, ότι κάποιος που βρίσκεται ιεραρχικά πιο κάτω, μπορεί να κερδίσει ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τον από πάνω του και από πολλούς άλλους που μπορεί να βρίσκονται ΠΟΛΛΑ επίπεδα παραπάνω.

Το mlm σε πληρώνει πραγματικά όσο αξίζει η προσπάθεια σου και ασχέτως αν είσαι παλαιότερος η νεότερος, αν είσαι πάνω η κάτω μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή!
Ιστορικά, οι πυραμιδούλες ξεφύτρωσαν στις δεκαετίες 70-80, όταν το mlm άρχισε να γνωρίζει ιδιαίτερη άνθιση. Επίορκοι επιχειρηματίες και όχι μόνο… χρησιμοποίησαν την μοναδική δυναμική της ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ που προσφέρει ο πολυεπιπεδος τρόπος αμοιβών και δημιούργησαν πολυεπίπεδα σχήματα στα όποια ΔΕΝ υπήρχε κάποιο προϊόν η υπηρεσία.

Έβαζες λεφτά( συνήθως για κάποιο αυθαίρετο δελεαστικό ‘’καροτάκι’’), έβρισκες ανθρώπους που θα βάλουν λεφτά, τους πρότεινες να κάνουν το ίδιο και έπαιρνες λεφτά από τα λεφτά των άλλων. Η κορυφή έπαιρνε πάντα τα περισσότερα γιατί τα σχήματα ήταν φτιαγμένα να πληρώνουν από ΠΑΝΩ προς τα κάτω και όχι αντίστροφα.

Στο Πρώτο και στο Τελευταίο πράγμα που μοιάζει το αυθεντικό mlm με τις παράνομες πυραμίδες είναι το πολυεπίπεδο μοντέλο αμοιβών. Λογικό, καθώς οι Πυραμιδιστές χρησιμοποίησαν ή καλυτέρα ‘’έκλεψαν’’ την ιδέα αυτή από το mlm για να πολλαπλασιάσουν πολύ πιο γρήγορα τα κέρδη από την απάτη τους.

Έτσι λοιπόν, μερικά χρόνια μετά ,για να καθαρίσει το τοπίο θεσπίστηκαν συγκεκριμένοι νόμοι:
Παράνομη οικονομική πυραμίδα είναι ένα σχήμα που χρησιμοποιεί τον πολυεπιπεδο τρόπο αμοιβών, στο όποιο ΔΕΝ υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ & ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ, βάση του οποίου να γίνεται τζίρος και να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για αμοιβές. Γίνεται ουσιαστικά ανταλλαγή χρημάτων.

Σε αυτά τα σχήματα ΔΕΝ υπάρχει δικαιοσύνη και αξιοκρατία καθώς αυτοί που βρίσκονται σε ανωτέρα επίπεδα παίρνουν πάντα περισσότερα από αυτούς που βρίσκονται σε κατώτερα, δηλαδή δεν μπορεί ΠΟΤΕ ο down-line να ξεπεράσει τον up-line του.

Αυτός είναι με συνοπτικές διαδικασίες και έννοιες ο ορισμός της Παράνομης Πυραμίδας.

Ας έρθουμε τώρα στα δικά μας.
EMGOLDEX

(*)Ο Χρυσός είναι ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ!

Ο Χρυσός είναι αληθινό χρήμα και είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα που υπάρχουν στην ανθρωπότητα.

Έχει διαχρονική αξία και αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της οικονομίας.

Εδώ και μερικά χρόνια παρατηρείτε εκτεινόμενη συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων φυσικού ΧΡΥΣΟΥ και αργύρου από τις κεντρικές τράπεζες της Κίνας, της Ρωσίας, της Σαουδικής Αραβίας, κλπ…

Τυχαίο? Δεν νομίζω… αντιλαμβάνεστε λοιπόν την σπουδαιότητα του ως προϊόν…

(*)Ας αναλύσουμε τώρα και το πλάνο αμοιβών της εταιρίας.

Η GOLD & SILVER PHYSICAL METALS είναι μια εδραιωμένη εταιρία, που πουλά πολύτιμα μέταλλα σε τιμές Χονδρικής. Οι παραγγελίες ξεκινάμε από μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ όποτε αντιλαμβάνεστε ότι απευθύνεται σε πολύ λίγο κόσμο, στους πλούσιους.

Με γνώμονα την ανάπτυξη και την αύξηση των κερδών της, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα το όποιο να απευθύνεται σε ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων.

Έτσι δημιούργησε την θυγατρική Emgoldex στο Dubai και ένα πρόγραμμα ΛΙΑΝΙΚΗΣ, με το όποιο πουλά μικρότερες ποσότητες επενδυτικού χρυσού, σε περισσότερους όμως ανθρώπους.
Η ποσότητα αυτή είναι: 7000ευρω Επένδυση σε Χρυσό.

Τα 7000ευρω μπορούμε να τα διεκδικήσουμε μέσω του εκπληκτικού προγράμματος μπόνους της Emgoldex. Αυτό λειτουργεί ως εξής:

Διαιρεί την αγορά σε μικρότερες αγορές-επενδύσεις των 500ευρω. Ζητά από τον κάθε αγοραστή-μικροεπενδυτή, να διαφημίσει την εταιρία και να φέρει τουλάχιστον 2 νέους αγοραστές. Ο κάθε νέος αγοραστής με την σειρά του φέρνει τουλάχιστον 2 νέους αγοραστές αναπαράγοντας το σύστημα κοκ.

Οι αγορές-επενδύσεις τοποθετούνται σε ένα τραπέζι-πινάκα αγορών.

Στο τραπέζι των αγορών, συμμετέχετε εσείς, οι συνεργάτες σας καθώς και συνεργάτες που ΔΕΝ έχουν σχέση με εσάς και την ομάδα σας. Είναι συνεργάτες από παράπλευρα δίκτυα!

(*)Η EmGoldex δεν έχει καμία σχέση με το παραδοσιακό MLM.

Λειτούργει ένα Δυαδικό Affiliation Marketing ( Συστάσεις σε 1 γενιά και ανάπτυξη με βάση τον αλγόριθμο του 2 ) μαζί με ένα Κυκλικό Συνδυαστικό Matrix 15 Θέσεων.

Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει το εξής ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ:

Μας δίνει την δυνατότητα με μια μικρότερη επένδυση(500ευρω),να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ Συνδυαστικά και Συμμετοχικά(συνεταιρικά), μια πολύ μεγαλύτερη, αυτή των 7000ευρω.
Εδώ θα πρέπει να διευκρινίσουμε από πού βγάζει λεφτά η εταιρία και από πού εμείς.

Η εταιρία δεν μας πληρώνει επειδή ανεβαίνει η κατεβαίνει η τιμή του χρυσού ούτε μας μοιράζει κάποιο ποσοστό από τα κέρδη της.

Τα κέρδη της είναι συγκεκριμένα, είτε πουλήσει σε ΕΝΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ 7000ευρω επενδυτικό χρυσό( λιανική), είτε πουλήσει 7000 συμμετοχικά σε περισσότερους.

(Θα αναλύσω παρακάτω ότι η εταιρία κερδίζει ακόμα περισσότερα μέσα από το μπόνους πρόγραμμα)

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ επένδυση είναι αυτή που μπορεί να ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ και να φτάσει μέχρι και τα 7000ευρω, εφόσον δημιουργηθεί το απαραίτητο σύνολο αγορών.

Αυτό γίνεται όπως είπαμε, σε συνεργασία με τους νέους αγοραστές που φέραμε εμείς, με αυτούς που έφεραν με την σειρά τους οι δικοί μας και με τους υπόλοιπους αγοραστές που συμμετέχουν στον πινάκα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 2 κύκλους.

Στον 1ο κύκλο επιτυγχάνεται το μισό της στοχευόμενης επένδυσης και στον 2ο ολοκληρώνεται.

(*)Πληρωνόμαστε, όταν φτάσουμε σε θέση πληρωμής και έχει συμπληρωθεί η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΧΤΑΔΑ.

Το σύνολο του τζίρου από τις συνδυαστικές αγορές τις τελευταίας 8αδας ,είναι αυτό που μας πληρώνει.

8* 500ευρω = 4000ευρω.
Αυτή είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη. Τα 500 χρησιμοποιούνται για να ξαναγοράσουμε χρυσό και να μεταβούμε στον επόμενο πινάκα για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα.

Τα 3500 είναι το κέρδος μας.

Δυο κύκλοι από 3500 μας δημιουργούν συμμετοχικά την επένδυση των 7000…so simple!

Όταν ο συνεργάτης πληρώνεται , ξαναγοράζει χρυσό από τα ΚΕΡΔΗ του και ακολουθεί τον σπόνσορα του στον επόμενο πινάκα.
Το κυκλικό Matrix βοηθά να γεμίζουν οι πινάκες πιο εύκολα και γρήγορα, ξανά και ξανά με άτομα που είναι ήδη αγοραστές και έχουν πληρωθεί.

Έτσι όσο περισσότεροι νέοι αγοραστές έρθουν στο τραπέζι των αγορών και πληρωθούν, τόσο περισσότεροι πινάκες θα γεμίζουν και θα κλείνουν με τους ήδη υπάρχοντες!

Ας δούμε τι επιπλέον κερδίζει η εταιρία:

1) Όπως προαναφέραμε έχει κέρδος από την πώληση λιανικής των ράβδων χρυσού.

2) Έχει επιπλέον κέρδος από την ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ του χρυσού πίσω στην εταιρία κατά την Ρευστοποίηση.

3) Η εταιρία κρατά το 7% από κέρδη μας σε κάθε κύκλο. Ένα μερίδιο από αυτά είναι προς όφελος της και το υπόλοιπο το μοιράζει στα Μπόνους Ηγεσίας.

4) Το μπόνους Ηγεσίας δεν το κερδίζουν όλοι, μόνο αυτοί που ξεχωρίζουν. Επίσης αν κάποιος έχει φτάσει στη θέση πληρωμής και δεν έχει τις προϋποθέσεις η έχει λιγότερες, λαμβάνει λιγότερο η καθόλου χρήματα. Και στις δυο περιπτώσεις αυτά που δεν μοιράζονται στους αγοραστές, μένουν ως επιπλέον κέρδη στην εταιρία.

…και όλα αυτά, με την μοναδική δύναμη και αποτελεσματικότητα, της ΔΩΡΕΑΝ στοχευμένης διαφήμισης ‘’ στόμα με στόμα’’.
Το σύστημα έχει ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

Για να πάρουμε τα 7000, θα πρέπει τους 2 αγοραστές να τους φέρουμε στα 2 πρώτα επίπεδα.

Αν τους φέρουμε στο 3 η στο 4 επίπεδο θα κερδίσουμε λιγότερα.

Αν δεν φέρουμε 2 αγοραστές ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ!

Αν βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να προχωρήσουν και να πληρωθούν τότε αμειβόμαστε με επιπλέον Μπόνους Ηγεσίας.

Αυτός που θα εργαστεί δυναμικότερα και αποτελεσματικότερα θα πληρωθεί πολύ καλυτέρα από πολλούς που είναι παλαιότεροι και ιεραρχικά πολύ πιο πάνω.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ,ότι κάποιος κάνοντας ΜΙΑ ΦΟΡΑ επένδυση 500 ευρώ, φέρνοντας ΜΟΝΟ 2 άτομα και αναπαράγοντας το σύστημα σωστά, μπορεί να πληρωθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ( 3000ευρω)…και να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να πληρώνεται!

Αυτό είναι σουπερ, δεδομένου ότι:
Σε γνωστά πλανά αμοιβών, αν δεν φέρουμε πολλά άτομα προσωπικά και δεν κάνουμε 100αδες ίσως και 1000δες άτομα δίκτυο δεν θα πάρουμε ΠΟΤΕ αυτά τα λεφτά…
…και
αν υπολογίσουμε, τις μηνιαίες υποχρεωτικές παραγγελίες για να πληρωνόμαστε, τα λεφτά που θα δώσουμε για σεμινάρια, καφέδες, βενζίνες, τηλεφωνά προσπαθώντας να κάνουμε ( αν κάνουμε ποτέ..) τα 100αδες άτομα που χρειάζεται…
…την ζαλάδα και τον χρόνο που χρειάζεται για να αλλάξουμε την αγοραστική συνήθεια των άλλων…


(*)Αντιλαμβανόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ γιατί η EmGoldex είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ με διαφορά ‘’ Προϊοντικό’’ project που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην Ελλάδα( …και όχι μόνο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου